Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluenaploja

Bemutatkozás.

Blue · 4 hónapja
Sziasztok. Hát ahogy látom, ez életem első bejegyzése itt a blogon. Remélem sok új ismerőst, barátot vagy akár csak követőt találhatok itt.
Ezen az oldalon szeretnék olyan témákról (is) beszélgetni amit másokkal mondjuk egy ismerőssel, baráttal, rokonnal, családtaggal nem mertek megbeszélni, vagy nem meritek felhozni nekik. Persze nem csak az ilyen témákhoz szeretnék ragaszkodni. Beszélhetünk más témákról is, kérdezzetek nyugodtan, írjatok (majd idővel) véleményt a blogomról. 
Szeretném ha azért rólam is tudnátok valamit, és szerintem most egyszerre annyit elég is rólam tudnotok, hogy 18 éves vagyok és fiú. :) Bármilyen kérdést szeretnétek feltenni csak bátran, bármilyen témát szeretnétek csak bátran. Itt nem kell azon gondolkodnod hogy kinevetnek vagy lehurrognak, hidd el itt nem lesz olyan ;)

Remélem minél többet megnézitek és feliratkoztok a blogomra. 
Előre is mindent köszönök.  :)

Üdv.: Blue
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Blue
Sziasztok. Ezen a blogon különböző témákat írhattok amiket szívesen kifejtek, leírom a véleményeket, nézőpontokat. Persze lesz olyan is amikor saját kútfőből érkező témáról írok. És persze sok egyébről lehet itt szó, amit csak szeretnétek. :) Ha szeretnétek kérdezzetek bátran, bármit. :) Szívesen válaszolok és írok. :) Rólam egyébként egyenlőre elég annyit tudni, hogy fiú vagyok és 18 éves. :)